Vacature Accountmanager Locaties.nl & Toptrouwlocaties.nl (40 uur)

Word jij enthousiast van mooie locaties, sales en online marketing? En weet jij jouw eigen enthousiasme over te brengen en heb je commerciële ervaring? Locaties.nl en Toptrouwlocaties.nl zoekt per direct een jonge en gedreven accountmanager.

Wie zijn wij?

Wij zijn een platform in Amsterdam met een passie voor inspirerende en bijzondere locaties voor meetings, events en bruiloften. Wij maken content over de mooiste locaties en maken die kosteloos beschikbaar voor iedereen die locaties zoekt. Dat doen we met hoogwaardige producten en diensten voor de merken Locaties.nl, Inspirerendelocaties.nl, GreaterVenues.com en Toptrouwlocaties.nl.

Interessant voor jouw ontwikkeling: momenteel zijn wij bezig met het bouwen van een nieuw inspirerend en innovatief locatieplatform, waarin jíj met ons mee kan groeien!

Ons doel is om dé locatiespecialist van Nederland te zijn. Dit doen wij met een team van 14 personen in Amsterdam.

Wat ga jij doen?

Als accountmanager binnen het Customer Experience team voorzie jij de locaties van relevante kennis, aan de hand van onze eigen onderzoeken, data analyses en marktontwikkelingen. Door jouw kennis en advies aan bestaande en nieuwe locaties over de mogelijkheden en kracht van het locatieplatform zet jij de locaties op voorsprong. Naast een belangrijke sales en online marketing adviseur word jij meer een strategische partner en help jij de locatie om dichterbij hun doelstellingen te komen.

Natuurlijk zorg je dat jij als eerste op de nieuwste locaties komt. Je bent namelijk niet alleen bezig met het onderhouden en bedienen van de bestaande relaties, maar bent ook altijd op zoek naar new business. Je bent geregeld ons gezicht naar buiten. Je bezoekt openingen van locaties, relatie-events, netwerkborrels, beurzen, congressen en bouwt zo je eigen netwerk op binnen de dynamische wereld van evenementen en huwelijken.

Wie ben jij?

 • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid;
 • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Je bent communicatief vaardig met kennis van sales en online marketing;
 • Je houdt van een uitdaging, beschikt over een winnaarsmentaliteit en bent iemand die het verschil wilt maken;
 • Je bent een goede planner. Je hebt altijd overzicht over jouw taken en houdt de deadlines in zicht;
 • Je vindt het leuk om een netwerk op te bouwen binnen de evenementen- en trouwbranche;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

 • Flexibele werktijden verdeeld over thuiswerken, op afspraak en kantoor;
 • De kans om je sales- en marketingkennis verder te ontwikkelen en wordt een strategische sparringpartner van onze locatieklanten. Om je binnen ons bedrijf te ontwikkelen krijg je begeleiding en trainingen. Jouw ambities bepalen jouw persoonlijke ontwikkeling en eventuele specialisme op een merk of dienst;
 • Fijne onderlinge sfeer in een ambitieus, jong team;
 • Marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Indien nodig een auto en/of telefoon van de zaak;
 • Pensioenregeling;
 • Inspirerende, maar vooral gezellige uitjes.

Enthousiast over deze vacature?

Het is een full time functie (40 uur) in een innovatieve werkomgeving. Ben jij positief ingesteld, lekker fanatiek, doelgericht, heb je gevoel voor humor en houd je er van net dat stapje extra te doen, dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Mail je sollicitatiebrief met CV voor 15 januari naar Susan Reijnders: Susan.Reijnders@locaties.nl Heb je vragen of wil je graag eerst meer te weten komen over de functie, ons bedrijf en het vernieuwde platform, bel dan gerust 06 1540 9505 of plan een online kennismaking in (via deze link) en ik vertel je er graag meer over!

Je hebt gesolliciteerd, en nu?
1. Sollicitatie gestuurd. Wij nemen je sollicitatie goed door en in de week van 16 januari nemen wij contact met jou op.
2. Online kennismaking. Hebben we een match? Dan plannen we een video call in, waarin we online kunnen kennismaken met elkaar.
3. Kennismaking. Als we beide een positief gevoel hebben, plannen we een afspraak in bij ons op kantoor in Amsterdam voor een uitgebreide kennismaking.
4. Vervolgesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een vervolg gesprek in waar we dieper ingaan op de inhoud. 
5. Onze nieuwe collega? Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk of we je als nieuwe collega zien en graag verwelkomen bij de club!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.