25ste editie van de Open Toptrouwlocatie Route

Zaterdag 26 januari 2019 was het tijd voor de 25ste editie van de Open Toptrouwlocatie Route. Voor het team van Toptrouwlocaties een mooi moment om een aanstaand bruidspaar in het zonnetje te zetten. Met champagne, een enorme picknickmand en ballonnen haalden we het bruidspaar in een oldskool VW Bus op! Ready om de 25ste editie van de Route in stijl te doen!

Video afspelen

Wat is de Open Toptrouwlocatie Route?
Tijdens deze open dag kunnen bruidsparen meerdere locaties bezichtigen, vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven. Door heel Nederland openen per editie gemiddeld 250 trouw- en/of feestlocaties hun deuren.

Wat verwachten bruidsparen?

Tijdens de bezichtigingen kunnen bruidsparen zien of de uitstraling en sfeer van de trouwlocatie past bij hun wensen en natuurlijk vooral ervaren of ze die klik voelen. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route, zorgen veel locaties ook voor een echte wedding vibe. Zo krijgen bruidsparen een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past het aantal genodigden. 

Wanneer?
Klik hier voor de actuele data.

Meedoen?
Deelname aan de Routes is mogelijk voor alle locaties die aangesloten zijn bij Toptrouwlocaties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *